fbpx
Coaching Services

Dit is wat ik doe

Persoonlijk

Een-op-een met een coach werken is een krachtige manier om inzicht, duidelijkheid en motivatie te krijgen zodat je jouw doelen kan bereiken. 

Coaching helpt je om de kloof te overbruggen tussen waar je nu bent en waar je in je persoonlijke of professionele leven wil komen. Met de hulp van een coach kunnen mensen krachtige, meetbare en vaak bijzondere resultaten krijgen.

Vergroot je bewustzijn en zie nieuwe en geweldige mogelijkheden. Let op! Er is geen weg terug. De inzichten en veranderingen zijn blijvend van aard.

Creëer het leven dat je zelf kiest

Haal meer uit het leven door jezelf vanuit binnen uit te leiden en pas bewezen vaardigheden toe. Ontwikkel je positieve energie en  gebruik deze bewust om de richting van je leven te leiden in plaats van tijd en toeval je koers te laten bepalen.

Met de coaching sessies kun je iets spectaculairs bereiken. Je krijgt het vermogen om tegelijkertijd aan het effect (wat je doet) en de oorzaak (wie je bent) te werken.

Het resultaat is een groei en ontwikkeling van wie bent en wat je doet met buitengewone resultaten.

Bewezen effectief

Coaching heeft een aanwijsbare positieve invloed. Dat is de conclusie van een studie van wetenschappers aan de Universiteit Amsterdam. De Nederlandse onderzoekers kwamen daarbij tot de vaststelling dat coaching vooral tot een verbetering van prestaties en vaardigheden kan leiden, een positieve invloed heeft op het bereiken van doelen en ook een impact kan hebben op attitudes.

Daarnaast wordt er uit de studie ook opgemaakt dat coaching een positief effect heeft op welzijn en persoonlijke veerkracht.

Leiderschap

Leiderschap gaat niet over wat je doet maar over wie je bent, over je houding. Welke bewuste keuze maak jij. Hoe sta je elke ochtend op, met welk gevoel en intentie? Een leider heeft de moed om zichzelf te zijn. Het lef om te leven zonder vrees en weg te blijven van negatieve energie en zelfbewust te kiezen voor levensplezier

Authentiek

Leiders van vandaag hebben niet alleen veel kennis en ervaring, maar zijn ook flexibel en omarmen voor verandering. Zij zorgen voor een wendbare organisatie waar wordt gebouwd op vertrouwen en teams leren met elkaar en van de klant.
Hierbij past participatief en flexibel leiderschap, soms volgend, soms leidend.
Krachtig genoeg om anderen te inspireren. Er is geen formule beschikbaar waarmee je jouw ideale leiderschapsstijl kan aanleren. Wat voor de een werkt, werkt weer niet voor de ander. En wat soms werkt, werkt niet altijd.

Purpose

Tijdens coaching sessies werk en denk je vanuit jouw visie, missie en waarden. Je (her)ontdekt je talenten en kracht en identificeert je valkuilen. We pakken samen de volgende vragen beet:

  • Wat zijn jouw unieke leiderschapskwaliteiten?
  • Welke bewuste keuzes en beslissingen neemt je?
  • Hoe kan jij je potentieel benutten en versterken?

Team ontwikkeling

Als teamcoach help ik elke dag organisaties en teams met hun verandering opgave.

Ik leg het gesprek terug in het team zodat het team als geheel leert en eigenaarschap neemt. Ik help bij het doorbreken van patronen en te leren door te experimenteren.
Kortom, het is mijn opdracht om het team te laten groeien. Mijn focus ligt op samenwerken en teamleren.

Geen team is hetzelfde dus teamcoaching is altijd maatwerk. 

Kennismaken

Contact

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met Adger. Je kan mij bereiken via onderstaande contactgegevens of verstuur direct een berichtje via het formulier

https://vimeo.com/718605062

Nieuw!

PQ daily app

Mentale fitheid is het vermogen om op uitdagingen in het leven te reageren met een positieve in plaats van een negatieve mindset. 

Het mentaal fit programma geeft je de inzichten, motivatie en structuur om 15 minuten per dag te oefenen 6 weken lang. Wekelijkse videosessies in combinatie met dagelijkse app-geleide oefeningen oefen je je 3 mentale kern breinspieren.

Verbeter je mentale fitheid door  krachtige nieuwe spieren in je hersenen te versterken.

Self mastery
en_GB
Scroll naar boven