Coaching Services

Dit is wat ik doe

Persoonlijk

Een-op-een met een coach werken is een krachtige manier om inzicht, duidelijkheid en motivatie te krijgen zodat je jouw doelen kan bereiken. 

Coaching helpt je om de kloof te overbruggen tussen waar je nu bent en waar je in je persoonlijke of professionele leven wil komen. Met de hulp van een coach kunnen mensen krachtige, meetbare en vaak bijzondere resultaten krijgen.

Vergroot je bewustzijn en zie nieuwe en geweldige mogelijkheden. Let op! Er is geen weg terug. De inzichten en veranderingen zijn blijvend van aard.

Life Coaching (EN)

Create the life you choose

Haal meer uit het leven door jezelf vanuit binnen uit te leiden en pas bewezen vaardigheden toe. Je leert om je positieve energie te ontwikkelen en bewust te gebruiken om de richting van je leven te leiden in plaats van tijd en toeval je koers te laten bepalen.

Met de coaching sessies kun je iets spectaculairs bereiken. Je krijgt het vermogen om tegelijkertijd aan het effect (wat je doet) en de oorzaak (wie je bent) te werken.

Het resultaat is een groei en ontwikkeling van wie bent en wat je doet met buitengewone resultaten.

Bewezen effectief

Coaching heeft een aanwijsbare positieve invloed. Dat is de conclusie van een studie van wetenschappers aan de Universiteit Amsterdam. De Nederlandse onderzoekers kwamen daarbij tot de vaststelling dat coaching vooral tot een verbetering van prestaties en vaardigheden kan leiden, een positieve invloed heeft op het bereiken van doelen en ook een impact kan hebben op attitudes.

Daarnaast wordt er uit de studie ook opgemaakt dat coaching een positief effect heeft op welzijn en persoonlijke veerkracht.

Leiderschap coaching (EN)

Bewust

Leiderschap gaat niet over wat je doet maar over wie je bent, over je houding. Welke bewuste keuze maak jij. Hoe sta je elke ochtend op, met welk gevoel en intentie? Een leider heeft de moed om zichzelf te zijn. Het lef om te leven zonder vrees. Die kiest om weg te blijven van negatieve energie en zelfbewust te kiezen voor levensplezier

Authentiek

Leiders van vandaag hebben niet alleen veel kennis en ervaring, maar zijn ook flexibel en omarmen voor verandering. Zij zorgen voor een wendbare organisatie waar wordt gebouwd op vertrouwen en teams leren met elkaar en van de klant.
Hierbij past participatief en flexibel leiderschap, soms volgend, soms leidend.
Krachtig genoeg om anderen te inspireren. Er is geen formule beschikbaar waarmee je jouw ideale leiderschapsstijl kan aanleren. Wat voor de een werkt, werkt weer niet voor de ander. En wat soms werkt, werkt niet altijd.

Purpose

Tijdens de Leiderschap coaching sessies werk en denk je vanuit jouw visie, missie en waarden. Je (her)ontdekt je talenten en kracht en identificeert je valkuilen. We pakken samen de volgende vragen beet:

  • Wat zijn jouw unieke leiderschapskwaliteiten?
  • Welke bewuste keuzes en beslissingen neemt je?
  • Hoe kan jij je potentieel benutten en versterken?

Business & Team coaching

Business & persoonlijke ontwikkeling

Ik ben je partner tijdens je zoektocht of persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik help je met het in kaart brengen van je visie en doel en zorgt ervoor dat je aankomt waar je heen wilt. Hierbij stel ik verdiepende vragen, zodat je mogelijke obstakels identificeert en overwint en ik hou je op koers. Tijdens je reis zorg ik met vertrouwen en liefdevolle energie voor een stevige en veilig haven op weg naar een geweldige verandering.

Ik maak werk van jouw verandering.

Team ontwikkeling

Als teamcoach help ik elke dag organisaties, teams en personen met hun verandering opgave.

Ik leg het gesprek terug in het team zodat je leert en eigenaarschap kan nemen. Ik help bij het doorbreken van patronen en te experimenteren.
Kortom, het is mijn opdracht om het team te laten groeien. Mijn focus ligt op samenwerken en teamleren.

Geen team is hetzelfde dus teamcoaching is altijd maatwerk. 

Kennismaken

Contact

If you would like more information, please feel free to contact Adger. You can reach me via the contact details below or send a message directly via the form

en_GB
Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?