fbpx
Coaching Services

Adger de Boer

JIJ. Kiest voor positieve energie. Staat elke ochtend op met een positieve intentie. Je weet hoe je je leven in balans houdt door bewuste keuzes. Je hebt moed om jezelf te zijn en het lef om te leven zonder vrees. Je kiest zelfbewust voor levensplezier

Coach Adger
Services

What I do

Werk met mij

Ik geloof in de kracht van een positieve mindset, het creëren van een cultuur van innovatie en samenwerking en het altijd streven naar betekenisvolle resultaten.

Daarom help al meer dan 20 jaar leiders, ondernemers en hun teams om echte groei te ervaren, zodat ze hun volledige potentieel in kunnen bereiken, zakelijk én privé. Het is mijn missie om ieders bewustzijn en het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te versterken.

Wat kan ik je bieden:

Coaching Services

Een coachingtraject biedt een veilige plaats om ideeën en problemen te onderzoeken, oplossingen te vinden en realistische uitvoeringsstrategieën te formuleren. We staan stil bij wie je bent als persoon, wat je wil in het leven en hoe je dit kunt bereiken.

Als partner help ik je en geef je een ander perspectief. Ik laat je zaken van een andere kant bekijken. Je krijgt een beter beeld en begrip van wie je bent, je kernwaarden, standaardgedrag en reacties op gebeurtenissen. Hiermee kan je betere beslissingen nemen en een leven creëren om te genieten. Je leert en groeit naar een leven in vrijheid; in balans, zelfverzekerd en gelukkig.

#1

Life Coaching - Leef je Eigen Lven

We hebben een keuze om ons eigen leven te leven. Het citaat geeft goed weer wat onze uitdaging en wil is om het meeste te halen uit ons leven. De vraag die ik als coach stel is: Wat wil jij?

Een greep uit de onderwerpen waarbij ik je als professionele coach bij kan begeleiden

  • Ik wil meer uit mijn leven halen.
  • Ik wil mijn talenten verder ontwikkelen, mezelf verder ontplooien.
  • Ik neem teveel hooi op mijn vork
  • Geen fut en energie, mis motivatie om dingen te doen.
  • Ik wil balans in mijn leven verbeteren en mij gelukkig(er) voelen
#2

Leiderschap coaching

Leiderschap gaat niet over wat je doet maar over wie je bent, over je houding. Je wil om waardevolle invloed uit te oefenen op jezelf en je omgeving. Als ondernemende professional die bewuste keuze maakt en veranderingen omarmt. Als leider die mensgericht werkt en weg blijft van negatieve energie. 

Team Coaching
#3

Business & Team coaching -

Business & Teamcoaching helpt je om een succesvolle transformatie te maken en om je organisatie of teams verder te ontwikkelen.

Organisaties en teams help ik hun effectiviteit en samenwerking te verbeteren om aanpasbaar en wendbaar te zijn. Soms werkt een training gewoon beter maar dan wel op de coaching-manier.

Wwaarom me mij werken?

Leef Je Eigen Leven

Actief Luisteren

Tijdens je zoektocht naar antwoorden, oplossingen en voorstellingen van jou gewenste toekomst luister ik zonder oordeel en stel vragen die je helpen. De focus ligt op het bereiken van jouw doelen. Wat wil je voor elkaar krijgen. Wat wil je bereiken.  

Partnerschap

Een coachingtraject is een creatief vertrouwelijk partnerschap, praktisch en doelgericht. Het biedt je een veilige plaats om ideeën en problemen te onderzoeken, oplossingen te vinden en realistische uitvoeringsstrategieën te formuleren. Persoonlijke ontwikkeling door versterking van meta-competenties:
• (zelf) reflectie
• (zelf) compassie
• persoonlijk eigenaarschap
• het vermogen om verdiepende  dialogen aan te gaan.

Bewuster

Elke verandering start met bewustwording. Vanuit een toenemend bewustzijn neem je besluiten over de weg die je wil gaan. En geef je je leven verder vorm op een manier die overeenkomt met je bewuste keuzes. Met deze duurzame verandering is er geen weg terug.

Testimonials

Wat zeggen anderen over mij?

Wat zeggen klanten over mijn dienstverlening en hun beleving. Veel relaties kiezen ervoor om hun review uit privacy redenen niet openbaar te maken. Graag je begrip hiervoor. 

“Professionele en zeer kundige, vrolijke coach met pretoogjes die zichtbaar blij wordt van elke waarde die hij aan een relatie kan toevoegen. Adger, heeft het vermogen om je volledig jezelf te laten blijven en om feedback en coaching aan te passen aan de wijze waarop dit voor het individu het beste past. Hierbij motiveert hij je en de verantwoordelijkheid om te groeien volledig bij jezelf ligt zonder dat hij die verantwoordelijkheid om je daarmee te helpen loslaat. Dit versterkt hij voor mij door te laten zien ook zelf te willen leren en leert van elke nieuwe relatie die hij aangaat.”
Eigenaarschap
Product Manager
"Adger is een goede coach en observator die je uitdaagt om na te denken. En om te denken. Door goede vraagstelling werd ik gedwongen om te reflecteren op mijn gedrag en aanpak. Adger heeft geholpen om oud gedrag en patronen om te buigen."
Omdenken

A Few Of My Clients

Coach Adger
Free Estimation

Request A Quote

Beste Adger, ik wil graag meer weten over ....
en_GB
Scroll naar boven