fbpx
Leiderschap Coaching - verhoog je invloed & effectiviteit
Coaching Services

Persoonlijk effectief en bewust

Leiderschap gaat vaak niet over wat je doet, maar over wie je bent, over je houding. Welke bewuste keuze maak jij.  Een leider heeft de moed om zichzelf te zijn. Het lef om te leven zonder vrees. Die kiest om weg te blijven van negatieve energie en zelfbewust te kiezen voor levensplezier. 

Coaching helpt je om bepaalde omstandigheden in je werkzame leven die je groei naar je volledige potentieel belemmeren, onder ogen te zien en te begrijpen. Coaching geeft je tools om het negatieve in positief te veranderen. Met leiderschap coaching werk je aan onderwerpen zoals transformationeel leiderschap, creëren van een teamcultuur van geweldige prestaties, effectief communiceren, agility , en nog vele anderen.

Leiders van vandaag hebben niet alleen veel kennis en ervaring, maar zijn ook flexibel en omarmen voor verandering. Zij zorgen voor een wendbare organisatie waar wordt gebouwd op vertrouwen en teams leren met elkaar en van de klant. Hierbij past participatief en flexibel leiderschap, soms volgend, soms leidend. Krachtig genoeg om anderen te inspireren. 

Let’s uncover your life to be © 

Let op! Er is geen weg terug. De inzichten en veranderingen zijn blijvend van aard.

Elk gesprek van Waarde

leiderschap in 2022

Leiders van vandaag hebben niet alleen veel kennis en ervaring, maar zijn ook flexibel en omarmen voor verandering. Zij zorgen voor een wendbare organisatie waar wordt gebouwd op vertrouwen en teams leren met elkaar in een Hybride werkomgeving en van de klant.

Er is geen formule beschikbaar waarmee je jouw ideale leiderschapsstijl kan aanleren. Wat voor de een werkt, werkt weer niet voor de ander. En wat soms werkt, werkt niet altijd.

De stijl van jou als leider is gebaseerd op jouw eerdere levenservaringen en vaak aangeleerd gedrag uit jouw jeugd.
Dit, terwijl er juist nu en de toekomst zoveel verandert:
“Change is the only constant in life”. Past het eerder aangeleerd gedrag nu nog? Hoe kan je jouw kracht inzetten in de huidige tijd?

Leiderschap
Leiderschap coaching
Elk gesprek van Waarde

Positief effect coaching

Succesvolle leiders halen het beste uit zichzelf en zorgen voor groei in hun omgeving. Wat is jouw succes formule?

Tijdens onze coaching sessies werk en denk je vanuit jouw visie, missie en waarden. Je (her)ontdekt je talenten en kracht en identificeert je valkuilen. We pakken samen de volgende vragen beet:

Wat zijn jouw unieke leiderschapskwaliteiten?
Welke bewuste keuzes en beslissingen neemt je?
Hoe kan jij je potentieel benutten en versterken?

Je krijgt waardevolle inzichten en tools om je eigen effectieve leiderschapsstijl te optimaliseren. Benut je potentieel om je  prestaties, impact, werkplezier, leiderschap en carrièresucces te versterken. De uitkomst is meer zelfvertrouwen, positieve energie, plezier en succes.

Over mij

Al meer dan 20 jaar help ik professionals, ondernemers en leiders met het navigeren en ontdekken van een leven in vrijheid. 

Coaching is een partnerschap tussen jou en mij, waarbij een tot nadenken stemmend en creatief proces wordt gebruikt om je te inspireren en te motiveren om je persoonlijke en professionele potentieel te maximaliseren. We versterken wat je al hebt aan ervaring en talent. We vergroten je mogelijkheden. Dat doen we door middel van gesprekken, systemische werkvormen, oefeningen en experimenten.

Mijn coaching biedt:  buitengewone resultaten en blijvende verandering. Ik sta naast je in tijden van stress, onzekerheid of verandering.

Mijn coaching opleiding heb ik gevolgd bij IPEC (Institute for Professional Excellence in Coaching) en ORSC (Organization and Relationship Systems Coaching).

Ik ben geaccrediteerd certified coach bij ICF (de International Coach Federation). Dit is wereldwijd de grootste professionele beroepsorganisatie van coaches en de “Golden Standard in Coaching”. Ik onderschrijf de ethische code van ICF en volg Continued Coach Education, Intervisie en Mentoring om jou die dienstverlening te bieden die je waard bent.

Ben je op zoek naar jouw coach?

Ontdek je mogelijkheden

Leiderschap coaching trajecten

coachend leiderschap
Business coaching
Leiderschap

Agile Leiderschap

Veranderingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Hoe blijft jouw organisatie relevant in deze ontwrichtende tijden? Wil jij een stap zetten naar klantgericht, innovatief en wendbaar leiderschap ? Een orgnisatie leiden waar verantwoordelijk nemen en feedback vanzelfsprekend zijn?

Persoonlijke ontwikkeling

Als leider of ondernemer zoek je iemand om te helpen bij verandering en transformatie. Het loopt even niet zoals jij wilt. Je zoekt naar nieuw evenwicht. Of zoek je reflectie in een krachtige spiegel. 

Professionele groei

Je hebt net een nieuwe rol als leidinggevende, business owner. Een leiderschap traject helpt je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

 

Door een grotere emotionele intelligentie te ontwikkelen en je  interpersoonlijke vaardigheden te versterken kan je met meer impact en invloed leiding geven en stress en overweldiging op afstand houden.

Leiderschap Coaching traject

Het Leiderschap Coaching traject omvat:
Een individueel geheel op jou afgestemd traject bestaande uit 6-12 coachingsessies. Na het eerste kennismakingsgesprek omvat het coachingsproces doorgaans wekelijkse één-op-één sessies van 60 – 90 minuten over een periode van 3 – 6 maanden. Dit schema is flexibel, afhankelijk van je persoonlijke situatie.

  • De klik is er, aan de slag.
  • Afhankelijk van je vraag en ervaring met coaching starten we een persoonlijk Leiderschapstraject met een 360 assessment plus 90 minuten debrief. 
  • Heb je al een assessment dan beginnen we met een doel & purpose sessie. Wat wil je berijken en.of veranderen.
  • Met de opgedane inzichten en bewustwording versterk je direct je effectiviteit als leider.
  • Toegang tot een persoonlijke performance-app voor 6 maanden. 

Voor wie is dit programma bedoeld?
• Als je doelen en dromen hebt, dan is dit iets voor jou.
• Als je ondersteuning wilt, terwijl je stappen naar succes zet.
• Je wil je ware, onbegrensde zelf (her) ontdekken en ervaren.
• Iedereen die succesvoller wil denken, voelen en handelen op elk gebied van zijn of haar leven. 

Voorwaarden:
• De bereidheid (ja, ik wil … ) om actie te ondernemen.
• Je hebt een open geest die klaar is voor verandering en groei.

Locatie is virtueel via telefoon, Skype, Zoom of ander video bellen app.

En als het kan zien we elkaar soms face-to-face.

Resultaten

de waarde van

Leiderschap coaching

Als je eenmaal meer bewust bent van waaruit je denkt of reageert, leef je meer naar je eigen keuze. De keuze om het anders te doen. Het geeft je meer het gevoel dat je de leiding hebt over je eigen leven. Dit leidt tot meer energie, betrokkenheid, meer potentieel. Je kan niet alleen jezelf, maar ook anderen meer inspireren, motiveren om het beste uit het leven te halen.

Testimonials

Wat zeggen anderen over mij?

Wat zeggen klanten over mijn dienstverlening en hun beleving. Veel relaties kiezen ervoor om hun review uit privacy redenen niet openbaar te maken. Graag je begrip hiervoor. De samenvatting van hun feedback geef ik je graag: “Elk Gesprek is van Waarde”.

Het is mijn missie om je bewustzijn en zo het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te optimaliseren.
Adger de Boer
Dit is waarom

jij met mij samenwerkt

Jij staat centraal en staat aan het stuur. Als coach rij ik een stukje mee en sla weer af totdat we elkaar  weer tegenkomen.

Wanneer zie ik je (weer)?

Coaching afspraak

Ik werk vanuit jouw vraag. In elk traject staat staat centraal wat je wil bereiken. Wanneer is onze samenwerking succesvol en wat is zichtbaar anders.​

altijd bereikbaar

Tijdens het coaching traject kun je altijd vragen stellen via email en whatsapp. Bij nood of spoed maak ik altijd tijd en ruimte (binnen 12-24 uur) om je te helpen.​

maatwerk traject

Een coaching traject is altijd maatwerk. Het is mijn commitment om elke coaching sessie van waarde te laten zijn gericht op je persoonlijke behoeften, uitdagingen en verlangens.

Leren experimenteren

Opdrachten en intervisies dienen om je verder te helpen. Om je te laten experimenteren met andere werkwijze of om dingen te ervaren. Altijd gericht op groei en leren.

Eigen verantwoordelijkheid

Elke sessie sluiten we af met een overzicht van de inzichten of samenvatting. Ik begeleid en ondersteun je naar de volgende stap. Ik verwacht dat je zelf aantekeningen maakt om te onthouden en te leren.

Rendement

Werken met een ervaren en geaccrediteerde coach geeft de hoogste kans op rendement. Het werk moet je nog wel zelf doen

en_GB
Scroll naar boven