life Coaching - Ontdek Je Leven in Vrijheid

Leef je Leven

Coaching Services

Waarom met mij werken

Als gecertificeerd professional coach help ik professionals en ondernemers met het navigeren en ontdekken van een leven in vrijheid.

Ik ben je partner tijdens je zoektocht of persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik help je met het in kaart brengen van je visie en doel en zorg ervoor dat je aankomt waar je heen wilt. Ik stel verdiepende vragen zodat je mogelijke obstakels identificeert en overwint en ik houd je op koers.

Tijdens je reis zorg ik met vertrouwen en energie voor een stevige en veilig haven op weg naar een geweldige verandering.

Let’s uncover your life to be © 

Let op! Er is geen weg terug. De inzichten en veranderingen zijn blijvend van aard.

Coaching is een partnerschap tussen jou en mij, waarbij een tot nadenken stemmend en creatief proces wordt gebruikt om je te inspireren en te motiveren om je persoonlijke en professionele potentieel te maximaliseren. Het coachingproces biedt: rotsvaste ondersteuning, buitengewone resultaten en blijvende verandering.

 

Mijn opleiding als gecertificeerd coach bij IPEC (Institute for Professional Excellence in Coaching) en ervaring stelt mij in staat om de meest geschikte aanpak te vinden.

Maatwerk dat beloof ik.

Over Mij

Coaching is een partnerschap tussen jou en mij, waarbij een tot nadenken stemmend en creatief proces wordt gebruikt om je te inspireren en te motiveren om je persoonlijke en professionele potentieel te maximaliseren.

Ik help je te ontdekken wat je echt wil en we ontwikkelen een plan om daar te komen. Ik sta je bij en geef je ruimte zodat jij je weg kan vinden. We starten waar je nu bent en werken richting je eigen doelen. Super effectief en doelgericht. Vaak zijn enkele gesprekken al voldoende. Ik hou je verantwoordelijk over je eigen acties, moedig je aan en sta je liefdevol bij indien nodig. En we vieren die momenten wanneer je obstakels hebt overwonnen en je vruchten plukt van wat je hebt bereikt en hard voor gewerkt.

Ben je op zoek naar jouw coach?

Ontdek je mogelijkheden

Life coaching trajecten

persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Heb je het gevoel dat je meer kan of loop je vast in je leven Wil je leren om te gaan met uitdagingen en veranderingen in werk of je effectiviteit vergroten? Zoek je betere samenwerking met collega's en teams. Wil je stress of burnout vermijden en toch productief en succesvol zijn. 

POD

Loopbaan ontwikkeling

Wat is een verstandige keuze en welke belemmeringen zijn er. Met een visie, over wie je bent en wat je wil, gaat het maken van bewuste keuzes makkelijker. Een persoonlijk ontwikkel traject met ruimte voor onderzoek, experimenteren, reflectie, leren en actie.

ELI index

Energy Leiderschap

Wil je op zoek naar nieuwe energie en waardevolle inzichten. Energie Leiderschap is het proces dat een persoonlijk effectieve stijl ontwikkelt die een positieve invloed heeft op je leven. En de verandering is merkbaar voor je naasten en met wie je werkt. 

Positive Intelligence

Mental Fitness

Verhoog je bewustzijn over je eigen saboterende gedragspatronen. Leer om deze op het moment dat ze zich voordoen te kiezen om vanuit een positief perspectief te acteren.

Veranderingen & Doelstellingen

Mogelijkheden & oplossingen

Virtueel Coaching

Krachtige en effectieve coaching via telefoon, videobellen met Skype of Zoom. Krachtige en heldere persoonlijke coaching via telefoon, Skype of Zoom.

Core Energy

Core Energy Coaching ™ is een methode die zich richt op de kern (of “core”) van je persoonlijke uitdagingen. Je ontdekt de oorzaak van de meeste uitdagingen en succes blokkades.

Energy Leadership ™ Index (E.L.I.) is een uniek assessment en een krachtige spiegel van je huidige prestaties en situatie. Je verkrijgt waardevolle inzichten in wat u tegenhoudt – specifiek om te benadrukken hoe u zich kunt losmaken en vooruit kunt gaan. 

Door dit inzicht en besef verandert de manier waarop je naar je wereld kijkt.

de waarde van

Persoonlijke coaching

Doordat we vanuit je kern werken bouwen we aan een krachtig en duurzaam resultaat. Je ontdekt je innerlijke blinde vlekken en blokkades. En opent nieuwe mogelijkheden. Je bent je bewust van wie je bent en wie je wilt worden.

Creëer en ervaar het leven dat je zelf kiest.

Het is mijn missie om je bewustzijn en het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te optimaliseren.
Adger de Boer
nl_NL
Scroll naar top
× Hoe kan ik je helpen?