fbpx

life coaching voor jou

Hervindt jezelf, je balans &
Maak je eigen Succes

met Adger de Boer

Newsletter Updates

Ontvang regelmatig updates over nieuwe inzichten, webinars, en originele verhalen over coaching, persoonlijk leiderschap en welzijn in het algemeen.  Je ontvangt alleen een nieuwsbrief en geen Spam. 

Veranderingen &

Doelstellingen

  • Respect en Self-love
  • Ontwikkel effectieve overtuigingen
  • Bewuster leven
  • Empathie
  • Leef in het hier en nu
  • Creëer vaste gewoontes
  • Assertiviteit
  • Communiceer effectief

Personal Life Improvement

Wil je aan de slag met jezelf. Op zoek naar nieuwe energie en waardevolle inzichten. Heb je het gevoel dat je meer kan of loop je vast in je leven.  

Success &
Voldoening

Wil je leren om te gaan met uitdagingen en veranderingen in werk of je effectiviteit vergroten? Zoek je betere samenwerking met collega’s en teams.

Wil je stress of burnout vermijden en toch productief en succesvol zijn. 

Verwachte Webinars & workshops

Kom naar een van de webinars of workshops, vaak gratis of tegen kleine vergoeding

Online – Coaching awareness

June 10, 2020

Wat zeggen andere mensen?

Testimonials van mensen die hun leven hebben verandert.

“Professionele en zeer kundige, vrolijke coach met pretoogjes die zichtbaar blij wordt van elke waarde die hij aan een relatie kan toevoegen. Adger, heeft het vermogen om je volledig jezelf te laten blijven en om feedback en coaching aan te passen aan de wijze waarop dit voor het individu het beste past.
Verantwoordelijkheid nemen
Prouct Owner
"Adger is een goede coach en observator die je uitdaagt om na/om te denken. Door goede vraagstelling werd ik gedwongen om te reflecteren op mijn gedrag en aanpak. Adger heeft geholpen om oud gedrag en patronen om te buigen."
Omdenken
Freelancer

Over

Adger

Ik help je te ontdekken wat je echt wil en we ontwikkelen een plan om daar te komen. Ik sta je bij en geef je ruimte zodat jij je weg kan vinden. We starten waar je nu bent en werken richting je eigen doelen. Super effectief en doelgericht. Vaak zijn enkele gesprekken al voldoende. Ik hou je verantwoordelijk over je eigen acties, moedig je aan en sta je liefdevol bij indien nodig. En we vieren die momenten wanneer je obstakels hebt overwonnen en je vruchten plukt van wat je hebt bereikt en hard voor gewerkt.

Communicatie is als zuurstof

Je kunt mij bereiken op deze social networks – voel je vrij om te volgen 

× Hoe kan ik je helpen?