Business & Team Coaching - Ontwikkel Je Team En Organisatie

Verhoog de effectiviteit van Teams en organisatie

Coaching Services

Waarom met mij werken?

Ik ben je business navigator en partner en help je met het in kaart brengen van je visie en doel en zorgt ervoor dat je aankomt waar je heen wilt. 

Ik maak werk van jouw verandering. Bij teamcoaching wordt er zowel gekeken naar het individu als naar het ‘individu als onderdeel van een organisatiesysteem’. Geen team is hetzelfde dus teamcoaching is altijd maatwerk.

Let’s uncover your life to be © 

Let op! Er is geen weg terug. De inzichten en veranderingen zijn blijvend van aard.

Over mij

Adger de Boer, Jouw Business Navigator

Soms kom je iemand tegen die jou aan het denken zet. Die je helpt om zaken in perspectief te plaatsen. Je een krachtige spiegel geeft. Die je helpt om je doelen te bereiken. Iemand die naast je staat in tijden van stress, onzekerheid of verandering.

Business Coach
Elk interventie van Waarde

Drie aspecten van team coaching

  1. Teamactie. Vaak zie je bij zelforganiserende teams dat het moeilijk is om gezamenlijk te plannen, organiseren en prioriteren. Gelukkig is hier veel aandacht voor en zijn methodes zoals kanban en scrum niet voor niets zo populair.
  2. Teamreflectie. Om een lerende organisatie te zijn is reflectie, feedback en evalueren essentieel. Met regelmaat (wekelijks) reflecteert een team op de gedeelde ervaringen. Wat ging er goed en wat heeft aandacht nodig. Houden we ons aan de gemaakte afspraken en wat is de kwaliteit van onze besluitvorming.
  3. Teamgevoel. Vaak zie je bij zelforganiserende teams dat het moeilijk is om gezamenlijk te plannen, organiseren en prioriteren. Gelukkig is hier veel aandacht voor en zijn methodes zoals kanban en scrum niet voor niets zo populair.
Team
team lopen
Elk interventie van Waarde

Positief effect coaching

Teams leren effectief samen te werken

Als help ik elke dag organisaties en teams met hun verandering opgave. Ik leg het gesprek terug in het team zodat je leert en eigenaarschap kan nemen. Ik help bij het doorbreken van patronen en te experimenteren.

Kortom, het is mijn opdracht om het team te laten groeien. Mijn focus ligt op samenwerken en teamleren. Eerst zorgen dat de basis op orde is. Zijn de rollen en verantwoordelijkheden duidelijk en hoe gaan het team om met de dagelijkse uitdagingen. Wat heeft de focus en waar geven we eerst aandacht aan (en wat niet).

 

opdrachtgevers

Dit is waarom

Teams en organisaties met mij samenwerken

Teamcoachen is net als fietsen. Eerst leren fietsen en daarna kan je het zelf. En wil je jezelf verbeteren dan vraag je weer hulp. Maar belangrijk is dat jij aan het stuur blijft. Als teamcoach rij ik af en toe een stukje mee en sla dan weer af. Tot we elkaar weer tegenkomen.

Wanneer zie ik je (weer)?

Coaching afspraak

Ik werk vanuit jouw vraag. In elk traject staat staat centraal wat je wil bereiken. Wanneer is onze samenwerking succesvol en wat is zichtbaar anders.​

altijd bereikbaar

Tijdens het coaching traject kun je altijd vragen stellen via email en whatsapp. Bij nood of spoed maak ik altijd tijd en ruimte om je te helpen.​

maatwerk traject

Een coaching traject is altijd maatwerk. Het is mijn commitment om elke coaching sessie van waarde te laten zijn.

Leren experimenteren

Opdrachten en intervisies dienen om je verder te helpen. Om je te laten experimenteren met andere werkwijze of om dingen te ervaren. Altijd gericht op groei en leren.

Eigen verantwoordelijkheid

Elke sessie sluiten we af met een overzicht van de inzichten of samenvatting. Ik begeleid en ondersteun je naar de volgende stap. Ik verwacht dat je zelf aantekeningen maakt om te onthouden en te leren.

Rendement

Werken met een ervaren en geaccrediteerde coach geeft de hoogste kans op rendement. Het werk moet je nog wel zelf doen

Ontdek je mogelijkheden

Business coaching trajecten

Transformatie coaching

Organisatie verandering

Veranderingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Hoe blijft jouw organisatie relevant in deze ontwrichtende tijden? Wil jij een klantgericht, innovatief en samenwerkend bedrijf? Een bedrijf waar verantwoordelijk nemen en feedback vanzelfsprekend zijn?

Business coaching

Business Development

Als ondernemer zoek je iemand om te helpen bij verandering en transformatie. Heb je het lef  om je kwetsbaar op te stellen en zoek je nieuwe evenwicht. Of zoek je reflectie in een krachtige spiegel. 

Persoonlijke Ontwikkeling​

Je hebt net een nieuwe rol als product owner, scrummaster, agile coach of business owner. Of je bent ervaren en het loopt even niet zoals jij wilt.  In enkele sessie heb je duidelijkheid en besef van je mogelijkheden.   Soms is het fijn om met iemand te reflecteren en te leren. Ik help je met het in kaart brengen van je visie en doel en zorgt ervoor dat je aankomt waar je heen wilt. Hierbij stel ik verdiepende vragen, zodat je mogelijke obstakels identificeert en overwint en ik hou je op koers.  Ik maak werk van jouw verandering.

Team Ontwikkeling

In welke ontwikkelingsfase zit het team en wat is de aller belangrijkste vraag of probleem waar het team aan wil werken. Dat is de start van ons gesprek en samenwerking. Als teamcoach help ik elke dag organisaties, teams en personen met hun verandering opgave. Ik leg het gesprek terug in het team zodat je leert en eigenaarschap kan nemen. Ik help bij het doorbreken van patronen en te experimenteren. Kortom, het is mijn opdracht om het team te laten groeien. Mijn focus ligt op samenwerken en teamleren. Geen team is hetzelfde dus teamcoaching is altijd maatwerk. 

Het is mijn missie om je bewustzijn en het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te optimaliseren.
Adger de Boer
nl_NL
Scroll naar top
× Hoe kan ik je helpen?