fbpx

Tijd voor groei

Investeer in jezelf en navigeer met gemak door complexe veranderingen

Ontdek

Wat Executive Life coaching voor jou kan betekenen

Buitengewone resultaten

Effectiever leiderschap - wendbaar en weerbaar tegelijkertijd

Focus op wat belangrijk is
Bereik je volledige potentieel
Uitgerust om de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Jij bent een ervaren leider met het hart op de goede plek. Je wil succes combineren met persoonlijk geluk. Je wil meer voldoening én een plezierig leven.  Op één of andere manier gaat het niet zoals je wil en dat houdt je bezig

Ga Verder

ELKE dag loop je tegen aspecten van je leiderschapsstijl aan die niet helpend zijn.  Zelfs de beste leiders hebben constante aandacht voor hun eigen groei en ontwikkeling om hun vaardigheden aan te scherpen en te verfijnen.

Denkt je wel eens na over wat je ervan weerhoudt te bereiken wat je werkelijk wilt?

Als professionele coach geloof ik in de kracht van een positieve mindset, het creëren vertrouwen en het altijd streven naar betekenisvolle resultaten.

Een belangrijkste stap is bewustwording, erkennen van je hiaten en proberen om ze aan te pakken.  Door te investeren in de juiste coaching en training overwin je de obstakels en wordt je de leider die jij en de mensen om je heen verdienen.

Ontdek wat mogelijk is en geef je persoonlijke en professionele groei een boost.

Voor welke uitdagingen sta je momenteel?​

Executive

Let’s uncover your life to be © 

Let op! Er is geen weg terug. De inzichten en veranderingen zijn blijvend van aard.

Ontdek je mogelijkheden

Er is geen formule beschikbaar waarmee je jouw ideale leiderschapsstijl kan aanleren. Wat voor de een werkt, werkt weer niet voor de ander. En wat soms werkt, werkt niet altijd.

Wie gaat je daarbij helpen?

Begin

Ontdekken wat mogelijk is en wat je tegenhoudt, hoe coaching eruit zou zien en de mogelijkheden om je te ondersteunen.

Actie

2. We maken een plan

Iedereen is anders. We maken een praktisch plan dat specifiek is afgestemd op jouw unieke groeimogelijkheden.

Resultaat

3. Ontdek nieuwe uitzichten

Open nieuwe wegen naar je nieuwe IK

Jouw leiderschap in 2024

De beste leiders weten dat er altijd mogelijkheden zijn om te verbeteren.
Ik snap dat veranderingen in werk en leven vaak uitdagend en overweldigend kunnen aanvoelen, de druk van het constant moeten nemen van de juiste beslissingen. 
De afgelopen 20 jaar heb ik meer dan 100+ leiders en hun teams geholpen om echte groei te ervaren, zodat ze hun volledige potentieel in kunnen bereiken, zakelijk én privé.
Ik bied geïndividualiseerde coaching gericht op jouw persoonlijke groei én groei van je organisatie. Een sparringpartner die rekening houdt met de unieke context, strategie, cultuur en leiderschap die nodig is om de bedrijfsdoelen te bereiken. Een neutrale derde partij die als klankbord fungeert om ideeën zonder oordeel naar voren te brengen. Een vertrouwde coach en partner, met een extern perspectief, zonder verborgen agenda of persoonlijk oordeel, die je helpt met je uitdagingen, je doelen te bereiken en je verantwoordelijk te houden. Een coach die met je samenwerkt om jouw unieke leiderschapsstrategie verder te ontwikkelen die aansluit bij je wensen en doelen. 

Ik ondersteun je om gefocust te blijven, richting te vinden, problemen op te lossen en actie te ondernemen die het verschil maken.

Testimonials

Wat zeggen anderen over mij?

Wat zeggen klanten over mijn dienstverlening en hun beleving. Veel relaties kiezen ervoor om hun review uit privacy redenen niet openbaar te maken. Graag je begrip hiervoor. De samenvatting van hun feedback geef ik je graag: “Elk Gesprek is van Waarde”.

BUITENGEWONE RESULTATEN​

Executive Life Coaching Services
Dit is waarom

jij met mij samenwerkt

Jij staat centraal en staat aan het stuur. Als coach rij ik een stukje mee en sla weer af totdat we elkaar  weer tegenkomen.

Wanneer zie ik je (weer)?

Coaching afspraak

Ik werk vanuit jouw vraag. In elk traject staat staat centraal wat je wil bereiken. Wanneer is onze samenwerking succesvol en wat is zichtbaar anders.​

Leren experimenteren

Opdrachten en intervisies dienen om je verder te helpen. Om je te laten experimenteren met andere werkwijze of om dingen te ervaren. Altijd gericht op groei en leren.

maatwerk traject

Een coaching traject is altijd maatwerk. Het is mijn commitment om elke coaching sessie van waarde te laten zijn gericht op je persoonlijke behoeften, uitdagingen en verlangens.

Duurzaam Rendement

Werken met een ervaren en geaccrediteerde coach geeft de hoogste kans op rendement. Het werk moet je nog wel zelf doen

en_GB
Scroll naar boven