fbpx
Positive intelligence - Transform your life

Versterk potentieel van je team

Mental Fitness

Opleiding Coaching

De meeste teams werken te hard, ervaren (te) veel conflicten, wrijving en stress, en presteren enorm onder hun potentieel. Dit komt omdat elk teamlid onbewust zowel zijn eigen prestaties als dat van zijn team saboteert.

We stellen teams in staat om tegelijkertijd zowel prestaties als welzijn te maximaliseren door zich te concentreren op de mentale spieren op het wortelniveau die van invloed zijn op beide.

Ontwikkel & ondersteun High Performing Teams

Ons unieke programma van zes weken stimuleert de mentale fitheid van elk individu via een combinatie van persoonlijke coaching en online app-geleide sessies.  Vanaf week 7 stellen de app-modules een team in staat om hun kracht te beoordelen op de 4 pijlers die nodig zijn voor maximale teamprestaties en welzijn: drievoudig doel, verdiend vertrouwen, gezond conflict en wederzijdse eigenaarschap.

Drievoudig doel

Elk teamlid wordt geïnspireerd om op een zinvolle en blijvende manier te groeien, om teamgenoten te helpen hetzelfde te doen en om anderen positief te beïnvloeden.

Verdiend vertrouwen

Team wordt een veilige plek voor mensen om transparant en authentiek te zijn, fouten en tekortkomingen toe te geven en zich door elkaar gesteund en verzorgd te voelen.

Gezond conflict

Team omarmt conflict als een geschenk. Leden leren openhartig en direct te zijn in het uitdagen van elkaar als een manier om tot de beste oplossingen te komen en elkaar te helpen groeien.

Wederzijds eigenaarschap

Teamleden houden elkaar verantwoordelijk voor zowel resultaten als gedrag, in plaats van te wachten tot de teamleider dit doet.

Verhoogt het EQ van je organisatie

Positieve intelligentie is een doorbraak in het vermogen om emotionele intelligentie (EQ) in een hele organisatie te verhogen. De belangrijkste uitdagingen tot nu toe waren het bestaan van te veel EQ-competenties (18) en dat de eerste verbeteringen na verloop van tijd snel vervagen.

Positieve intelligentie vereenvoudigt deze uitdaging drastisch.  Dit blijkt uit  factoranalyse-onderzoek dat de fundamentele bouwstenen van EQ identificeerde. 17 van de 18 EQ-competenties worden automatisch ontwikkeld door een combinatie van het onderscheppen van de negatieve saboteurs, het activeren van je Self-command spier en de 5 positieve Sage krachten.

De resulterende EQ-verbeteringen zijn duurzaam omdat we ons richten op het opbouwen van gewoontevormende mentale spieren, niet alleen op inzichten. Maar liefst 98% van alle programmadeelnemers ervaart EQ-groei. 

Een fundamenteel platform voor blijvende groei

Positieve Intelligentie optimaliseert de prestaties én het welzijn van elk individu tijdens de eerste zes weken van mentale fitnesstraining. Vanaf week 7 stelt dit gezamenlijke operating systeem teams in staat om de 4 pijlers te versterken die de teamprestaties en het welzijn maximaliseren.

Het app-platform maakt voortdurende groei mogelijk via doorlopende modules die het operating ssysteem gebruiken in een verscheidenheid aan persoonlijke en professionele, individuele en team toepassingen. Mentale fitheid, vergelijkbaar met fysieke fitheid, wordt een voortdurende commitment.

Zes weken basis 
In de eerste zes weken zijn intensief. Elke dag wordt 15 minuten  geoefend om de fundamentele neurale paden uit te leggen die de 3 kernen van mentale fitheid vormen: Saboteur Interceptor, Self-Command en Sage.

Maanden van toepassingen
Zodra het fundament is vastgesteld, begeleidt de app doorlopende individuele en team toepassingen van deze nieuw verworven mogelijkheden.

Blijvende betrokkenheid
Geïnspireerd door meetbare resultaten en gamification, gaan deelnemers door met het verbeteren van de Saboteur Interceptor, Self-Command en 5 Sage Powers. Elke nieuwe toepassing laat de kern van de onderliggende spieren groeien.

Baanbrekende resultaten

Casestudy’s tonen aan dat het gebruik van onze Sage-krachten in plaats van onze Saboteurs resulteert in:

  • Teams presteren 31% beter
  • Mensen die melden dat ze 3 keer gelukkiger en creatiever leven hebben ervaren
  • Verkopers registreren een omzetstijging van 37%
  • Mensen leven 10 jaar langer

Blijvende resultaten voor groei
De resultaten omvatten zowel performance als welzijn in de hele organisatie.

Effectiever gebruik emotionele energie
0
Beter omgaan met stress
0
Beter in teamwork en samenwerking
0
Zelfvertrouwen verbeteren
0
Verhoogd geluk
0
Beter in conflicthantering
0

Performance: Je presteert beter terwijl je minder hard werkt – vergelijkbaar met atleten ‘in the zone’.
Happiness: Je voelt je minder gestrest, meer rust en constant geluk, zelfs in moeilijke tijden.
Relationships: Je verbetert relaties, bent in staat om met conflicten om te gaan op manieren die vertrouwen en harmonie versterken.

Positieve Intelligentie heeft de mentale fitheid een boost gegeven en spectaculaire resultaten opgeleverd voor medewerkers van honderden organisaties.

Ervaringen

07-home.jpg

Blijvende mentale fitheid gewoonte

Een in de VS gevestigd Health & Wellness-bedrijf koos ervoor om deel te nemen aan het Positive Intelligence-programma om de veerkracht van hun personeel te vergroten.

business-success.jpg

Stress in Sales verminderen

Verkoopleiders in een wereldwijd socialmediabedrijf werden uitgenodigd om deel te nemen aan het Positive Intelligence-programma om de verkoopprestaties te verbeteren, stress beter te beheersen en de positiviteit te vergroten.

6-copyright.jpg

Veranderde energie met mentale fitness

Na deelname aan een webinar over mentale fitheid, vervolgden leden van de financiële afdeling van een wereldwijd 100 technologiebedrijf hun mentale fitheidsreis via het PQ-programma.

Mentale fitheid is het vermogen om op levensuitdagingen te reageren met een positieve in plaats van een negatieve mentaliteit.

Wordt Mentaal Fit

PQ (Positive Intelligence) is het enige mental fitness systeem dat je ooit in jezelf zult moeten installeren. Het is de basis voor jouw succes EN geluk. Ben je succesvol geweest, maar niet helemaal gelukkig of tevreden met je prestaties? Ben je gelukkig geweest, maar niet zo succesvol als je zou willen? Stop met het worstelen en investeer nu de tijd om je leven voor altijd te veranderen op het gebied van werkprestaties, kwaliteitsrelaties en persoonlijk welzijn. 

Het is mijn missie om je bewustzijn en zo het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te optimaliseren. Uncover your life to be ©
Adger de Boer
en_GB
Scroll naar boven