fbpx
Enkele woorden

Over Adger

Ik ben een executive life coach die mensen helpt met navigeren tijdens  de meest uitdagende veranderingen van het leven.

Coach Adger

Ik geloof in de kracht van een positieve mindset, het creëren van een cultuur van innovatie en samenwerking en het altijd streven naar betekenisvolle resultaten.

Daarom help al meer dan 20 jaar leiders, ondernemers en hun teams om echte groei te ervaren, zodat ze hun volledige potentieel in kunnen bereiken, zakelijk én privé. Het is mijn missie om ieders bewustzijn en het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te versterken.

Achtergrond

xxx

xx

Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.
Dit is de van de zin.

Expertise

trans-800x600.png

Who we are

Working for your company's future

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quis eros lobortis, vestibulum turpis ac, pulvinar odio. Praesent vulputate a elit ac mollis. In sit amet ipsum turpis. Pellentesque venenatis, libero vel euismod lobortis, mi metus luctus augue, eget dapibus elit nisi eu massa.

What we do

Supporting your accounting needs
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quis eros lobortis, vestibulum turpis ac, pulvinar odio. Praesent vulputate a elit ac mollis. In sit amet ipsum turpis. Pellentesque venenatis, libero vel euismod lobortis, mi metus luctus augue, eget dapibus elit nisi eu massa.
trans-800x600.png

What we value

Mijn coaching opleiding heb ik gevolgd bij IPEC (Institute for Professional Excellence in Coaching) en ORSC (Organization and Relationship Systems Coaching).

Ik ben geaccrediteerd certified coach bij ICF (de International Coach Federation). Dit is wereldwijd de grootste professionele beroepsorganisatie van coaches en de “Golden Standard in Coaching”. Ik onderschrijf de ethische code van ICF en volg Continued Coach Education, Intervisie en Mentoring om jou die dienstverlening te bieden die je waard bent.

Leiderschap: Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als mensgerichte leider. 
Teambuilding: Mijn leiderschapsstijl is altijd samenwerkend. Ik creëer omgevingen waarin mensen het beste van zichzelf geven om buitengewone synergetische resultaten te bereiken.

Mensgericht. Dicht bij zichzelf probeert te zijn. Bewust van wie je bent en die handelt vanuit je eigen waarden en drijfveren.  

Wie we thuis zijn, heeft invloed op wie we op het werk zijn. Wat we in ons persoonlijke leven ervaren, kleurt hoe we presteren in ons professionele leven. 

Zolang we leven blijven we groeien, evalueren en herijken. Leef je leven dat je wil.

Succesvolle leiders weten dat er altijd ruimte is om te groeien en te verbeteren. In onze voortdurende bewegende omgeving verandert de manier waarop we leven en werken bijna constant.  Dat is de reden waarom een flexibele, onderzoekende, houding helpt om wendbaar te blijven. Met een heldere koers richting succes,  gelukkig zijn, duurzaam in balans te zijn, in verbinding met je omgeving.

Let’s uncover your life to be © 

Let op! Er is geen weg terug. De inzichten en veranderingen zijn blijvend

Positief effect coaching

Al meer dan 20 jaar help ik professionals, ondernemers en leiders met het navigeren en ontdekken van een leven in vrijheid. Ik ben je partner tijdens je persoonlijke ontwikkelingsreis. Het coaching traject helpt jou met het in kaart brengen van je visie en doel en zorgt ervoor dat je aankomt waar je heen wilt. 

Ik help je met professionele begeleiding zodat jij weer de leiding hebt over je eigen leven. Ik bied een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je kunt reflecteren, je uitdagingen kunt overwinnen en je leiderschapsvaardigheden kunt aanscherpen. Een plek om vragen te stellen en te leren; het vertrouwen krijgen dat je nodig hebt om jezelf uit te dagen en in je dromen te geloven; en verantwoordelijk worden gehouden terwijl je ernaar streeft je doelen te verwezenlijken. 

 

Ik vertel je niet wat je moet doen, maar stel tot nadenkend stemmende vragen die je volgende stappen duidelijk maken. Ik ondersteun je om gefocust te blijven, richting te vinden, problemen op te lossen en actie te ondernemen die het verschil maken.

Mijn coaching opleiding heb ik gevolgd bij IPEC (Institute for Professional Excellence in Coaching) en ORSC (Organization and Relationship Systems Coaching).

Ik ben geaccrediteerd certified coach bij ICF (de International Coach Federation). Dit is wereldwijd de grootste professionele beroepsorganisatie van coaches en de “Golden Standard in Coaching”. Ik onderschrijf de ethische code van ICF en volg Continued Coach Education, Intervisie en Mentoring om jou die dienstverlening te bieden die je waard bent.

persoonlijke ontwikkeling
Leiderschap
Elk Gesprek van Waarde

Coaching verbetert je persoonlijke en werkgerelateerde opvattingen en houding.

Oplossingsgerichte coaching is effectief is voor skills ontwikkeling, sterkere leiderschap vaardigheden en betere baanprestaties. Het heeft een positieve invloed op jouw doelgerichte zelfsturing. Je krijgt waardevolle inzichten en tools om je eigen effectieve leiderschapsstijl te optimaliseren. Benut je potentieel om je  prestaties, impact, werkplezier, leiderschap en carrièresucces te versterken.

De uitkomst is meer zelfvertrouwen, positieve energie, plezier en succes.

Ben je op zoek naar jouw coach?

Coaching by ADGER

I am committed to raise the consciousness and awareness of the world. To have the greatest impact on the lives of others—by awakening your own passion, purpose, and potential. So YOU can uncover your life to be.

Het eerst deel is eigenlijk van de oprichter van IPEC Bruce D. Schneider “raising consiousness, one person at the time”. Hij volgt deze missie als 30 jaar en ik sluit me graag hier bij aan.
Het 2e deel van mijn missie ik ook een boodschap naar mijn zelf. Om te zorgen dat ik blijf genieten van het moment en samen met de mensen die ik ontmoet een ervaring deel.
Het laatste deel is mijn coaching belofte of visie. Als coach ben ik begeleider van een proces, meestal van een diepgaande verandering. Ik kan geen uitkomst beloven of doelstelling geven omdat jij, als mijn client, hier zelf verantwoordelijk voor bent. Ik kan wel de gezamenlijk reis zo uniek en uitdagend mogelijk maken. Zodat je het leven kan leiden dat je wil. Zelfbewust van je passie, je doel en je kracht; je potentieel als mens.

partners

Het Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC) biedt het meest uitgebreide en ervaringsgerichte coach trainingsprogramma ter wereld. Het programma is ICF-geaccrediteerd en staat aan de basis van het Core Engergy Coaching™ Process – het meest effectieve leiderschapskader en veranderingsproces dat vandaag de dag wordt gebruikt.

ORSC Badge

ORSC™ staat voor Organization and Relationship Systems Coaching. ORSC is een geïntegreerd en krachtig coachingmodel gebaseerd op Relationship Systems Intelligence™. Voorbij Emotionele Intelligentie (relatie met jezelf) en Sociale Intelligentie (relatie met anderen) is het domein van Relationship Systems Intelligence waar de focus verschuift naar de relatie met de groep, het team of het systeem. Deze aanpak creëert duurzame en veerkrachtige teams, organisaties en gezinnen.

Het is gebaseerd op Modern Systeemdenken, Proceswerk, Familie Systeem Therapie, Alternatieve Geschillen Oplossingen, Kwantum Fysica, Co-Active Coaching™, en meer. De kern ervan is de studie van Relationship Systems Intelligence.

 

ICF Coaching

International Coaching Federation is wereldwijd de grootste beroepsorganisatie voor coaches. Coaches met een ICF certificering voelen zich verantwoordelijk naar hun cliënten en naar het coachingsvak als geheel om de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te bieden. Zij streven naar en voldoen aan gedegen opleidings- en praktijkeisen die uitdrukking zijn van hun commitment aan excellentie in coaching.

Veelgevraagde Services

01.

One-on-one Coaching

Behoefte om te sparren, te reflecteren, te groeien en jezelf verder te ontwikkelen?

02.

Teams Coaching

Hoe ontwikkelen team zich naar High Performance waar veiligheid, feedback en openheid normaal is.

03.

Management & Leiderschap Coaching

Hoe ga je om met de vele veranderingen en blijf je mentaal gezond. 

04.

Organisatie Coaching

Organisaties en teams help ik hun effectiviteit en samenwerking te verbeteren om aanpasbaar en wendbaar te zijn.

en_GB
Scroll naar boven