fbpx
Enkele woorden

Over Mij

Coach Adger

Let’s uncover your life to be © 

Let op! Er is geen weg terug. De inzichten en veranderingen zijn blijvend

Positief effect coaching

Al meer dan 20 jaar help ik professionals, ondernemers en leiders met het navigeren en ontdekken van een leven in vrijheid. Ik ben je partner tijdens je persoonlijke ontwikkelingsreis. Het coaching traject helpt jou met het in kaart brengen van je visie en doel en zorgt ervoor dat je aankomt waar je heen wilt. Hierbij stel ik verdiepende vragen, zodat je mogelijke obstakels identificeert en overwint en ik hou je op koers. Tijdens je reis zorg ik met vertrouwen en liefdevolle energie voor een stevige en veilig haven op weg naar een geweldige verandering.

persoonlijke ontwikkeling
Leiderschap
Elk Gesprek van Waarde

Coaching verbetert je persoonlijke en werkgerelateerde opvattingen en houding.

Oplossingsgerichte coaching is effectief is voor skills ontwikkeling, sterkere leiderschap vaardigheden en betere baanprestaties. Het heeft een positieve invloed op jouw doelgerichte zelfsturing. Je krijgt waardevolle inzichten en tools om je eigen effectieve leiderschapsstijl te optimaliseren. Benut je potentieel om je  prestaties, impact, werkplezier, leiderschap en carrièresucces te versterken.

De uitkomst is meer zelfvertrouwen, positieve energie, plezier en succes.

Ben je op zoek naar jouw coach?

Missie

I am committed to raise the consciousness and awareness of the world. To have the greatest impact on the lives of others—by awakening your own passion, purpose, and potential. So YOU can uncover your life to be.

Het eerst deel is eigenlijk van de oprichter van IPEC Bruce D. Schneider “raising consiousness, one person at the time”. Hij volgt deze missie als 30 jaar en ik sluit me graag hier bij aan.
Het 2e deel van mijn missie ik ook een boodschap naar mijn zelf. Om te zorgen dat ik blijf genieten van het moment en samen met de mensen die ik ontmoet een ervaring deel.
Het laatste deel is mijn coaching belofte of visie. Als coach ben ik begeleider van een proces, meestal van een diepgaande verandering. Ik kan geen uitkomst beloven of doelstelling geven omdat jij, als mijn client, hier zelf verantwoordelijk voor bent. Ik kan wel de gezamenlijk reis zo uniek en uitdagend mogelijk maken. Zodat je het leven kan leiden dat je wil. Zelfbewust van je passie, je doel en je kracht; je potentieel als mens.

partners

Het Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC) biedt het meest uitgebreide en ervaringsgerichte coach trainingsprogramma ter wereld. Het programma is ICF-geaccrediteerd en staat aan de basis van het Core Engergy Coaching™ Process – het meest effectieve leiderschapskader en veranderingsproces dat vandaag de dag wordt gebruikt.

ORSC Badge

ORSC™ staat voor Organization and Relationship Systems Coaching. ORSC is een geïntegreerd en krachtig coachingmodel gebaseerd op Relationship Systems Intelligence™. Voorbij Emotionele Intelligentie (relatie met jezelf) en Sociale Intelligentie (relatie met anderen) is het domein van Relationship Systems Intelligence waar de focus verschuift naar de relatie met de groep, het team of het systeem. Deze aanpak creëert duurzame en veerkrachtige teams, organisaties en gezinnen.

Het is gebaseerd op Modern Systeemdenken, Proceswerk, Familie Systeem Therapie, Alternatieve Geschillen Oplossingen, Kwantum Fysica, Co-Active Coaching™, en meer. De kern ervan is de studie van Relationship Systems Intelligence.

 

ICF Coaching

International Coaching Federation is wereldwijd de grootste beroepsorganisatie voor coaches. Coaches met een ICF certificering voelen zich verantwoordelijk naar hun cliënten en naar het coachingsvak als geheel om de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te bieden. Zij streven naar en voldoen aan gedegen opleidings- en praktijkeisen die uitdrukking zijn van hun commitment aan excellentie in coaching.

Onderwerpen waarmee we je kunnen helpen

01.

Persoonlijke ontwikkeling

Creëer het leven dat je zelf kiest

02.

Bewustwording

Bewust zijn wie je bent

03.

Verandering

Krachtige én duurzaam resultaat

04.

Leidershap

Participatief en flexibel leiderschap, soms volgend, soms leidend.

05.

Team ontwikkeling

Duurzame ontwikkeling naar high performance

06.

Positive energie

JIJ. Kiest voor positieve energie

07.

Bewuste keuzes

De moed om jezelf te zijn. Het lef om te leven zonder vrees.

08.

Mentaal gezond

Optimaliseer je prestaties én welzijn.

Het is mijn missie om je bewustzijn en zo het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te optimaliseren. Uncover your life to be ©
Adger de Boer

Veelgevraagde Services

01.

One-on-one Coaching

Behoefte om te sparren, te reflecteren, te groeien en jezelf verder te ontwikkelen?

02.

Teams Coaching

Hoe ontwikkelen team zich naar High Performance waar veiligheid, feedback en openheid normaal is.

03.

Management Coaching

Hoe ga je om met de vele veranderingen en blijf je mentaal gezond

04.

Workshops & Seminars

Soms werkt een training gewoon beter maar dan wel op de coaching-manier

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?