Enkele woorden

About me

Coach Adger

Let’s uncover your life to be © 

Let op! Er is geen weg terug. De inzichten en veranderingen zijn blijvend

Positief effect coaching

Al meer dan 20 jaar help ik professionals, ondernemers en leiders met het navigeren en ontdekken van een leven in vrijheid. Ik ben je partner tijdens je persoonlijke ontwikkelingsreis. Het coaching traject helpt jou met het in kaart brengen van je visie en doel en zorgt ervoor dat je aankomt waar je heen wilt. Hierbij stel ik verdiepende vragen, zodat je mogelijke obstakels identificeert en overwint en ik hou je op koers. Tijdens je reis zorg ik met vertrouwen en liefdevolle energie voor een stevige en veilig haven op weg naar een geweldige verandering.

persoonlijke ontwikkeling
Leiderschap
Elk Gesprek van Waarde

Coaching verbetert je persoonlijke en werkgerelateerde opvattingen en houding.

Oplossingsgerichte coaching is effectief is voor skills ontwikkeling, sterkere leiderschap vaardigheden en betere baanprestaties. Het heeft een positieve invloed op jouw doelgerichte zelfsturing. Je krijgt waardevolle inzichten en tools om je eigen effectieve leiderschapsstijl te optimaliseren. Benut je potentieel om je  prestaties, impact, werkplezier, leiderschap en carrièresucces te versterken.

De uitkomst is meer zelfvertrouwen, positieve energie, plezier en succes.

Ben je op zoek naar jouw coach?

Missie

I am committed to raise the consciousness and awareness of the world. To have the greatest impact on the lives of others—by awakening your own passion, purpose, and potential. So YOU can uncover your life to be.

Het eerst deel is eigenlijk van de oprichter van IPEC Bruce D. Schneider “raising consiousness, one person at the time”. Hij volgt deze missie als 30 jaar en ik sluit me graag hier bij aan.
Het 2e deel van mijn missie ik ook een boodschap naar mijn zelf. Om te zorgen dat ik blijf genieten van het moment en samen met de mensen die ik ontmoet een ervaring deel.
Het laatste deel is mijn coaching belofte of visie. Als coach ben ik begeleider van een proces, meestal van een diepgaande verandering. Ik kan geen uitkomst beloven of doelstelling geven omdat jij, als mijn client, hier zelf verantwoordelijk voor bent. Ik kan wel de gezamenlijk reis zo uniek en uitdagend mogelijk maken. Zodat je het leven kan leiden dat je wil. Zelfbewust van je passie, je doel en je kracht; je potentieel als mens.

My mission is to raise your awareness and the awareness of the world, to have the greatest impact on the lives of others. I do this by optimizing everyone's own passion, goal and potential.
Adger de Boer

partners

Het Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC) biedt het meest uitgebreide en ervaringsgerichte coach trainingsprogramma ter wereld. Het programma is ICF-geaccrediteerd en staat aan de basis van het Core Engergy Coaching™ Process – het meest effectieve leiderschapskader en veranderingsproces dat vandaag de dag wordt gebruikt.

International Coaching Federation is wereldwijd de grootste beroepsorganisatie voor coaches. Coaches met een ICF certificering voelen zich verantwoordelijk naar hun cliënten en naar het coachingsvak als geheel om de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te bieden. Zij streven naar en voldoen aan gedegen opleidings- en praktijkeisen die uitdrukking zijn van hun commitment aan excellentie in coaching.

en_GB
Scroll to Top
× How can I help you?