Leiderschap Coaching - verhoog je invloed & effectiviteit

Persoonlijk effectief en bewust

Coaching Services

Why work with me?

Leiderschap gaat niet over wat je doet maar over wie je bent, over je houding. Welke bewuste keuze maak jij. Hoe sta je elke ochtend op, met welk gevoel en intentie? Een leider heeft de moed om zichzelf te zijn. Het lef om te leven zonder vrees. Die kiest om weg te blijven van negatieve energie en zelfbewust te kiezen voor levensplezier.

Let’s uncover your life to be © 

Let op! Er is geen weg terug. De inzichten en veranderingen zijn blijvend van aard.

Over mij

Al meer dan 20 jaar help ik professionals, ondernemers en leiders met het navigeren en ontdekken van een leven in vrijheid. Elke dag help ik leiders met het bereiken van hun doelen. 

Coaching is een partnerschap tussen jou en mij, waarbij een tot nadenken stemmend en creatief proces wordt gebruikt om je te inspireren en te motiveren om je persoonlijke en professionele potentieel te maximaliseren. Mijn coaching biedt: rotsvaste ondersteuning, buitengewone resultaten en blijvende verandering. Ik sta je naast je in tijden van stress, onzekerheid of verandering.

Ik heb mijn opleiding  gevolgd bij IEC (Institute for Professional Excellence in Coaching). Ik ben geaccrediteerd certified coach bij ICF (de International Coach Federation). Dit is wereldwijd de grootste professionele beroepsorganisatie van coaches en de “Golden Standard in Coaching”. Ik onderschrijf de ethische code van ICF en volg Continued Coach Education, Intervisie en Mentoring om jou die dienstverlening te bieden die je waard bent.

Elk gesprek van Waarde

leiderschap in 2021

Leiders van vandaag hebben niet alleen veel kennis en ervaring, maar zijn ook flexibel en omarmen voor verandering. Zij zorgen voor een wendbare organisatie waar wordt gebouwd op vertrouwen en teams leren met elkaar en van de klant.
Hierbij past participatief en flexibel leiderschap, soms volgend, soms leidend.
Krachtig genoeg om anderen te inspireren. Er is geen formule beschikbaar waarmee je jouw ideale leiderschapsstijl kan aanleren. Wat voor de een werkt, werkt weer niet voor de ander. En wat soms werkt, werkt niet altijd.

De stijl van jou als leider is gebaseerd op jouw eerdere levenservaringen en vaak aangeleerd gedrag uit jouw jeugd.
Dit, terwijl er juist nu en de toekomst zoveel verandert:
“Change is the only constant in life”. Past het eerder aangeleerd gedrag nu nog? Hoe kan je jouw kracht inzetten in de huidige tijd?

Leiderschap
Elk interventie van Waarde

Positief effect coaching

Leiders van vandaag hebben niet alleen veel kennis en ervaring, maar zijn ook flexibel en staan open voor verandering. Succesvolle leiders halen het beste uit zichzelf en zorgen voor groei in hun omgeving. Wat is jouw succes formule?

Tijdens de Leiderschap coaching sessies werk en denk je vanuit jouw visie, missie en waarden. Je (her)ontdekt je talenten en kracht en identificeert je valkuilen. We pakken samen de volgende vragen beet:

Wat zijn jouw unieke leiderschapskwaliteiten?
Welke bewuste keuzes en beslissingen neemt je?
Hoe kan jij je potentieel benutten en versterken?

Je krijgt waardevolle inzichten en tools om je eigen effectieve leiderschapsstijl te optimaliseren. Benut dit potentieel en ontdek je sterke leiderschapskwaliteiten.

Je leert hoe je deze in kunt zetten om je prestaties, impact, werkplezier,
leiderschap en carrièresucces kan versterken. De uitkomst is meer zelfvertrouwen, positieve energie, plezier en succes.

Ben je op zoek naar jouw coach?

Ontdek je mogelijkheden

Leiderschap coaching trajecten

coachend leiderschap

Agile leiderschap

Veranderingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Hoe blijft jouw organisatie relevant in deze ontwrichtende tijden? Wil jij een stap zetten naar klantgericht, innovatief en wendbaar leiderschap ? Een orgnisatie leiden waar verantwoordelijk nemen en feedback vanzelfsprekend zijn?

Business coaching

Persoonlijke ontwikkeling

Als ondernemer zoek je iemand om te helpen bij verandering en transformatie. Het loopt even niet zoals jij wilt. Je zoekt naar nieuw evenwicht. Of zoek je reflectie in een krachtige spiegel. 

Professional Growth

Professional Growth

Je hebt net een nieuwe rol als leidinggevende, business owner. Een leiderschap traject helpt je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Mental Fitness

Mental Fitness

Verhoog je bewustzijn over je eigen saboterende gedragspatronen. Leer om deze op het moment dat ze zich voordoen te kiezen om vanuit een positief perspectief te acteren.

Leiderschap Programma - virtueel

  • Werkwijze
  • Voor Wie?
  • Voorwaarden
  • Practische Info

Het Leiderschap Coaching programma omvat:
Een individueel geheel op jou afgestemd programma bestaande uit 9 coachingsessies. Als we starten hebben we al kennis gemaakt in een persoonlijk gesprek en samen jouw roadmap bepaald. De klik is er. We gaan aan de slag.

  • We starten het persoonlijk Leiderschapstraject met een 360 assessment plus 90 minuten debrief.
  • Gedurende drie maanden krijg je coaching en begeleiding. Ongeveer 45-60 minuten per sessie.
  • Met de opgedane inzichten en bewustwording versterk je direct je effectiviteit als leider.
  • Toegang tot een persoonlijke Scope-app voor 6 maanden. 
  • Een uniek boek naar keuze bij je thuis bezorgd.

Voor wie is dit programma bedoeld?
• Als je doelen en dromen hebt, dan is dit iets voor jou.
• Als je ondersteuning wilt, terwijl je stappen naar succes zet.
• Iedereen die zijn ware, onbegrensde zelf wil ontdekken en ervaren.
• Iedereen die succesvoller wil denken, voelen en handelen op elk gebied van zijn of haar leven. 

Voorwaarden:
• De bereidheid (ja, ik wil … ) om actie te ondernemen.
• Je hebt een open geest die klaar is voor verandering en groei.

Locatie is virtueel via telefoon, Skype, Zoom of ander video bellen app.

Resultaten

de waarde van

Leiderschap coaching (EN)

Als je eenmaal meer bewust bent van waaruit je denkt of reageert, leef je meer naar je eigen keuze. De keuze om het anders te doen. Het geeft je meer het gevoel dat je de leiding hebt over je eigen leven. Dit leidt tot meer energie, betrokkenheid, meer potentieel. Je kan niet alleen jezelf, maar ook anderen meer inspireren, motiveren om het beste uit het leven te halen.

 

Testimonials

What do others say about me?

Wat zeggen klanten over mijn dienstverlening en hun beleving. Veel relaties kiezen ervoor om hun review uit privacy redenen niet openbaar te maken. Graag je begrip hiervoor. De samenvatting geef ik je graag: “Elk Gesprek is van Waarde”.

Het is mijn missie om je bewustzijn en het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te optimaliseren.
Adger de Boer
Dit is waarom

jij met mij samenwerkt

Jij staat centraal en staat aan het stuur. Als coach rij ik een stukje mee en sla weer af totdat we elkaar  weer tegenkomen.

Wanneer zie ik je (weer)?

Coaching afspraak

Ik werk vanuit jouw vraag. In elk traject staat staat centraal wat je wil bereiken. Wanneer is onze samenwerking succesvol en wat is zichtbaar anders.​

altijd bereikbaar

Tijdens het coaching traject kun je altijd vragen stellen via email en whatsapp. Bij nood of spoed maak ik altijd tijd en ruimte om je te helpen.​

maatwerk traject

Een coaching traject is altijd maatwerk. Het is mijn commitment om elke coaching sessie van waarde te laten zijn.

Leren experimenteren

Opdrachten en intervisies dienen om je verder te helpen. Om je te laten experimenteren met andere werkwijze of om dingen te ervaren. Altijd gericht op groei en leren.

Eigen verantwoordelijkheid

Elke sessie sluiten we af met een overzicht van de inzichten of samenvatting. Ik begeleid en ondersteun je naar de volgende stap. Ik verwacht dat je zelf aantekeningen maakt om te onthouden en te leren.

Rendement

Werken met een ervaren en geaccrediteerde coach geeft de hoogste kans op rendement. Het werk moet je nog wel zelf doen

neem contact op met mij
Adger foto PQ-coach
make an appointment

Please contact us

Beste Adger, ik wil graag meer weten over ....
en_GB
Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?