fbpx

Over Adger

Soms kom je iemand tegen die jou aan het denken zet. Die je helpt om zaken in perspectief te plaatsen. Je een krachtige spiegel geeft. Die je helpt om je doelen te bereiken. Iemand die naast je staat in tijden van stress, onzekerheid of verandering.

Al meer dan 20 jaar help ik professionals, ondernemers en leiders met het navigeren en ontdekken van een leven in vrijheid. Ik ben je partner tijdens je zoektocht of persoonlijke ontwikkelingsreis. Tijdens een coaching traject help ik je met het in kaart brengen van je visie en doel en zorgt ervoor dat je aankomt waar je heen wilt. Hierbij stel ik verdiepende vragen, zodat je mogelijke obstakels identificeert en overwint en ik hou je op koers. Tijdens je reis zorg ik met vertrouwen en liefdevolle energie voor een stevige en veilig haven op weg naar een geweldige verandering.

Met welke intentie sta jij op, elke dag?

Hoe sta je elke ochtend op, met welk gevoel en intentie? Welke bewuste keuze maak jij. Heb jij de moed om jezelf te zijn? Het lef om te leven zonder vrees. Weg te blijven van negatieve energie en zelfbewust te kiezen voor levensplezier.

Ik help bij het (her)ontdekken van je talenten en passie, om bewuste keuzes te maken en te genieten van een succesvol en evenwichtig leven

Effect coaching

coaching

WAT KRIJG JE

Elk gesprek van waarde

Coaching verbetert je persoonlijke en werkgerelateerde opvattingen en houding. Oplossingsgerichte coaching is effectief is voor skills ontwikkeling, sterkere leiderschap vaardigheden en betere baanprestaties. Het heeft een positieve invloed op jouw doelgerichte zelfsturing.

Wat doe ik

Ik bied een persoonlijke coaching ervaring.

Mijn opleiding als gecertificeerd coach bij IPEC (Institute for Professional Excellence in Coaching) en ervaring stelt mij in staat om de meest geschikte aanpak te vinden. Maatwerk dat beloof ik.

trans-800x600.png
Een op Een
Coaching Sessies

Leef je eigen leven​

“Het leven is de som van al je keuzes “(Albert Camus).

Een mooi citaat dat helpt om richting te geven in het leven. Het geeft goed weer wat onze uitdaging en wil is om het meeste te halen uit ons leven. De vraag die ik als coach stel is: Wat wil jij? Een greep uit de onderwerpen waarbij ik je als professionele coach bij kan begeleiden.

Met welke vraag kan ik je helpen?

-Ik wil meer uit mijn leven halen -Ik voel mij angstig en onzeker -Mijn zelfvertrouwen kan wel een boost gebruiken -Ik wil mijn talenten verder ontwikkelen, mezelf verder ontplooien -Ik neem teveel hooi op mijn vork -Geen fut en energie, mis motivatie om dingen te doen -Ik wil balans in mijn leven verbeteren en mij gelukkig(er) voelen

WAARDEN

Elke verandering start met bewustwording. Vanuit een toenemend bewustzijn neem je besluiten over de weg die je wil gaan. En geef je je leven verder vorm op een manier die overeenkomt met je bewuste keuzes. Met deze duurzame verandering is er geen weg terug.
Ik werk met je samen in een tot nadenken stemmend en creatief proces dat inspireert om je persoonlijke en professionele potentieel te maximaliseren. Samenwerken gaat voor mij over het opbouwen van zinvolle  vertrouwensrelaties in privé en op het werk, die gebaseerd zijn op wederzijds begrip, openheid en steun.
Ik ben erop gericht dat jij zo veel mogelijk je eigen vermogens kan aanboren en versterken. Ik geef hierbij aandacht aan je kracht en het positieve. Wat is je intentie voor nu, vandaag en morgen.
Tijdens je zoektocht naar antwoorden, oplossingen en voorstellingen van jou gewenste toekomst luister ik zonder oordeel en stel vragen die je helpen. De focus ligt op het bereiken van jouw doelen. Wat wil je voor elkaar krijgen. Wat wil je bereiken.  
Ontwikkeling van persoonlijk leiderschap door versterking van meta-competenties:
• (zelf) reflectie
• (zelf) compassie
• persoonlijk eigenaarschap
• het vermogen om verdiepende  dialogen aan te gaan.

MISSIE

Ik heb mijn missie eerst opgeschreven in het Engels omdat ik die taal net wat flexibeler en duidelijk vind dan de Nederlandse. En aangezien veel zakelijke contacten in het Engels zijn, wel zo makkelijk. Hier komt ie:

I am committed to raise the consciousness and awareness of the world. To have the greatest impact on the lives of others—by awakening your own passion, purpose, and potential. So YOU can uncover your life to be.

Het eerst deel is eigenlijk van de oprichter van IPEC Brice D. Schneider “raising consiousness, one person at the time”. Hij volgt deze missie als 30 jaar en ik sluit me graag hier bij aan.
Het 2e deel van mijn missie ik ook een boodschap naar mijn zelf. Om te zorgen dat ik blijf genieten van het moment en samen met de mensen die ik ontmoet een ervaring deel.
Het laatste deel is mijn coaching belofte. Als coach ben je begeleider van een proces, meestal van een diepgaande verandering van iemand. Ik kan geen uitkomst beloven of doelstelling geven omdat mijn client zelf hier verantwoordelijk voor is. Ik kan wel de gezamenlijk reis zo uniek en uitdagend mogelijk maken. Zodat je het leven kan leiden dat je wil. Zelfbewust van je passie, je doel en je kracht; je potentieel als mens.

Het is mijn missie om je bewustzijn en het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te optimaliseren.
Adger de Boer
client reviews

Testimonials

Wat zeggen klanten over mijn dienstverlening en hun beleving. Veel relaties kiezen ervoor om hun review uit privacy redenen niet openbaar te maken. Graag je begrip hiervoor. 

“Professionele en zeer kundige, vrolijke coach met pretoogjes die zichtbaar blij wordt van elke waarde die hij aan een relatie kan toevoegen. Adger, heeft het vermogen om je volledig jezelf te laten blijven en om feedback en coaching aan te passen aan de wijze waarop dit voor het individu het beste past. Hierbij motiveert hij je en de verantwoordelijkheid om te groeien volledig bij jezelf ligt zonder dat hij die verantwoordelijkheid om je daarmee te helpen loslaat. Dit versterkt hij voor mij door te laten zien ook zelf te willen leren en leert van elke nieuwe relatie die hij aangaat.”
Eigenaarschap
"Adger is een goede coach en observator die je uitdaagt om na te denken. En om te denken. Door goede vraagstelling werd ik gedwongen om te reflecteren op mijn gedrag en aanpak. Adger heeft geholpen om oud gedrag en patronen om te buigen."
Omdenken

PARTNERS

Het Adviesbureau
Het Adviesbureau is een netwerk van Mee-ondernemers© gespecialiseerd in het activeren van organisaties en het begeleiden van complexe veranderingen.
IPEC logo
Het Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC) biedt het meest uitgebreide en ervaringsgerichte coach trainingsprogramma ter wereld. Het programma is ICF-geaccrediteerd en staat aan de basis van het Core Engergy Coaching™ Process – het meest effectieve leiderschapskader en veranderingsproces dat vandaag de dag wordt gebruikt.
ICF logo 25 years
International Coaching Federation is wereldwijd de grootste beroepsorganisatie voor coaches. Coaches met een ICF certificering voelen zich verantwoordelijk naar hun cliënten en naar het coachingsvak als geheel om de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te bieden. Zij streven naar en voldoen aan gedegen opleidings- en praktijkeisen die uitdrukking zijn van hun commitment aan excellentie in coaching.