Life coaching – OUD

Life Coaching

Hervindt jezelf, je balans &


Maak Je Eigen Succes

Newsletter Updates

Ontvang regelmatig updates over nieuwe inzichten, webinars, en originele verhalen over coaching, persoonlijk leiderschap en welzijn in het algemeen.  Je ontvangt alleen een nieuwsbrief en geen Spam. 

Veranderingen & Doelstellingen

Personal Life Improvement

Wil je aan de slag met jezelf. Op zoek naar nieuwe energie en waardevolle inzichten. Heb je het gevoel dat je meer kan of loop je vast in je leven.  

Success &
Voldoening

Wil je leren om te gaan met uitdagingen en veranderingen in werk of je effectiviteit vergroten? Zoek je betere samenwerking met collega’s en teams.

Wil je stress of burnout vermijden en toch productief en succesvol zijn. 

Het is mijn missie om je bewustzijn en het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te optimaliseren.
Adger de Boer

Loopbaan ontwikkeling

Wat is een verstandige keuze en welke belemmeringen zijn er. Met een visie, over wie je bent en wat je wil, gaat het maken van bewuste keuzes makkelijker.

Een persoonlijk ontwikkel traject met ruimte voor onderzoek, experimenteren, reflectie, leren en actie.

Energy Leadership

Energie Leiderschap is het proces dat een persoonlijk effectieve stijl ontwikkelt die een positieve invloed heeft op je leven. En de verandering is merkbaar voor je naasten en met wie je werkt. 

Verwachte Webinars & workshops

Kom naar een van de webinars of workshops, vaak gratis of tegen kleine vergoeding

Online – Coaching awareness

June 10, 2020

Over Adger

Ik help je te ontdekken wat je echt wil en we ontwikkelen een plan om daar te komen. Ik sta je bij en geef je ruimte zodat jij je weg kan vinden. We starten waar je nu bent en werken richting je eigen doelen. Super effectief en doelgericht. Vaak zijn enkele gesprekken al voldoende. Ik hou je verantwoordelijk over je eigen acties, moedig je aan en sta je liefdevol bij indien nodig. En we vieren die momenten wanneer je obstakels hebt overwonnen en je vruchten plukt van wat je hebt bereikt en hard voor gewerkt.

Communicatie is als zuurstof

Je kunt mij bereiken op deze social networks – voel je vrij om te volgen 

nl_NL
Scroll naar top
× Hoe kan ik je helpen?