fbpx

 

Leiderschap gaat niet over wat je doet maar over wie je bent, over je houding. Welke bewuste keuze maak jij. Hoe sta je elke ochtend op, met welk gevoel en intentie? Een leider heeft de moed om zichzelf te zijn. Het lef om te leven zonder vrees. Weg te blijven van negatieve energie en zelfbewust te kiezen voor levensplezier.

 

Photo by Markus Spiske on Unsplash Mijn doel is om je te helpen veranderen; op individueel niveau, teamniveau en organisatieniveau. Als effectieve coach begrijp ik verandering. In een complexe wereld kan je verandering niet opleggen of controleren. Een verandering kan je begeleiden en beïnvloeden door de juiste condities te creëren. Door verhoogd besef kan je bewuste keuzes maken die leiden naar verandering. 

 

Ik heb geleerd en ervaren dat effectief veranderen begint vanuit de energetische kern van de mens. Een holistische benadering, een systemisch kijk. Je hart en hoofd verbinden en luisteren naar gevoel en intuïtie. 

Ik ben toegewijd om elke dag, elk moment te leren. Het is mijn missie om je bewustzijn en het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te optimaliseren. Met een positieve insteek en de overtuiging dat iedereen die wil kan veranderen.

Wie is ADGER

Samengevat krijg je:

  1. Actiegerichte strategieën die je helpen om bewustzijn te verhogen

  2. Duidelijkheid over doelen en die ook bereiken

  3. Geloof in (jouw) groei, evolutie

  4. Ervaar het moment

  5. Ruimte om jezelf te zijn en te experimenteren

 

Ik geloof in de kracht van coaching als hulpmiddel om duurzame verandering te ontketenen. Ik doe dat door:

• Individuele coaching, team- en groepscoaching

• Leiderschapsontwikkeling

• Verandermanagement

Een effectieve coach, mentor of facilitator. Professioneel getraind bij de vooraanstaande Amerikaanse organisatie van IPEC., hands on ervaring als coachend leider, sturend in het proces en zonder oordeel. Zodat jij dicht je kan blijven, bewuste keuzes maakt en een succesvol leven leidt. 

× Hoe kan ik je helpen?