fbpx
Samen onderzoeken
Samen onderzoekenJochem Gross, Senior Quality Analyst

Adger heeft mij goed geholpen om verder te komen in mijn carrière. Door goed te luisteren, samen te onderzoekentips wat nu daadwerkelijk mijn kwaliteiten zijn en wat voor soort persoon ik ben. Tijdens gesprekken zette hij mij aan tot nadenken en zaken van een andere kant te bekijken. Verder komt Adger rustig op mij over en heeft veel energie. En dat het gaat om zelf verantwoordelijk te nemen.

Echt luisterenGodfried Spelier, Senior Testcoordinator

Adger is goed in echt luisteren en verbinden, voelt de situatie aan, en kan daardoor feedback geven vanuit het groter geheel. Hij treedt mensen open tegemoet en weet te motiveren. Hij stelt zich dienend op en leert je om zelf een horizon en doel te maken. Neemt hierin ook een team mee.

Authentic personalityGerard Claassen, Agilist

Adger is a driven senior professionial, who is at his best in the human interaction, with a sharp focus on common goals. He covers the range from executive to teamlevel in a natural way, with his authentic personality. In the period we closely worked together , I was always pleasently surprised by his abbilty to reduce complex issuses to an easy commomly understanding. His briljant sense of humor helps connecting people towards an agile way of effective coorporation, I also had a lot of fun with him.

Verantwoordelijkheid nemen

“Professionele en zeer kundige, vrolijke deugniet met pretoogjes die zichtbaar blij wordt van elke waarde die hij aan een relatie kan toevoegen. Adger, heeft het vermogen om je volledig jezelf te laten blijven en om feedback en coaching aan te passen aan de wijze waarop dit voor het individu het beste past. Hierbij motiveert hij je en de verantwoordelijkheid om te groeien volledig bij jezelf ligt zonder dat hij die verantwoordelijkheid om je daarmee te helpen loslaat. Dit versterkt hij voor mij door te laten zien ook zelf te willen leren en leert van elke nieuwe relatie die hij aangaat.”

Omdenken

"Adger is een goede coach en observator die je uitdaagt om na/om te denken. Door goede vraagstelling werd ik gedwongen om te reflecteren op mijn gedrag en aanpak. Adger heeft geholpen om oud gedrag en patronen om te buigen."

Contact me

Ben jij toe aan een nieuwe ervaring of heb je gewoon een vraag. Ik zie er naar uit om van je te horen!

Team naar hoger niveau

"Naast dat Adger hilarisch en prettig in de omgang is kan hij na een klein aantal gesprekken de vinger op de zere plekken leggen. Hierdoor heeft hij mij en mijn teamgenoten naar een hoger niveau geholpen in onze werkwijze. Dit heeft hij op een prettige wijze gedaan waarin hij ons ruimte gaf om onze eigen stijl te ontdekken.

Ken je die serie Columbo nog? Adger is Columbo, het antwoord al weten, maar jou zelf het antwoord laten geven. "

Openheid in besluitvormingDaniel van Vuuren

De luchtige introductie brak het ijs. De stemming was direct positief. Je gaf structuur aan de bijeenkomst. De bestuursleden hebben elkaar beter leren kennen - prive en professioneel - en openlijk feedback gegeven. Daardoor zijn wij als bestuur nu beter in staat om moeilijke discussies te voeren (en die zijn er meer dan voldoende!) zonder dat het persoonlijk wordt. Ik durf wel te zeggen dat er sprake is van een trendbreuk voor en na de coaching door Adger. Bestuursleden voelen geen schroom meer om moeilijke onderwerpen te benoemen en bespreken. De kwaliteit van de discussies, en ik denk daarmee ook de bestuurlijke besluitvorming, verbeterde daardoor sterk.

Adger de Boer is rustig, professioneel, goed voorbereid, voelt de groep goed aan.

× How can I help you?