fbpx

Persoonlijk

Een-op-een met een coach werken is een krachtige manier om inzicht, duidelijkheid en motivatie te krijgen om je doelen te bereiken. Ontdek de ideeën die u zullen helpen de werkelijkheid te maken die je wenst.

Vergroot je bewustzijn en zie nieuwe en geweldige mogelijkheden. Let op! Er is geen weg terug. De inzichten en veranderingen zijn blijvend van aard.

 

Coaching

Coaching helpt mensen om de kloof te overbruggen tussen waar ze nu zijn en waar ze in hun persoonlijke of professionele leven willen komen.

Met de hulp van de coach kunnen mensen krachtige, meetbare en vaak bijzondere resultaten krijgen.

Je bereikt een krachtig, duurzaam resultaat met nieuwe mogelijkheden. Een groter bewustzijn van wie je bent en wie je wilt worden.

Creëer het leven dat je zelf kiest

Haal meer uit het leven door jezelf vanuit binnen uit te leiden en pas bewezen vaardigheden toe. 
Je leert om je positieve energie te ontwikkelen en bewust te gebruiken om de richting van je leven te leiden in plaats van tijd en toeval je koers te laten bepalen.

Met de coaching sessies kun je iets spectaculairs bereiken. Je krijgt het vermogen om tegelijkertijd aan het effect (wat je doet) en de oorzaak (wie je bent) te werken.

 Het resultaat is een groei en ontwikkeling van wie bent en wat je doet met buitengewone resultaten.

de waarde van

Persoonlijke coaching

Doordat we vanuit je kern werken bouwen we aan een krachtig en duurzaam resultaat. Je ontdekt je innerlijke blinde vlekken en blokkades. En opent nieuwe mogelijkheden. Je bent je bewust van wie je bent en wie je wilt worden.

Creëer en ervaar het leven dat je zelf kiest.

Mogelijkheden & oplossingen

Virtueel Coaching

Krachtige en heldere persoonlijke coaching via telefoon, Skype of Zoom.

Core Energy

Core Energy Coaching ™ is een methode die zich richt op de kern (of “core”) van je persoonlijke uitdagingen. Je ontdekt de oorzaak van de meeste uitdagingen en succes blokkades.

Energy Leadership ™ Index (E.L.I.) is een uniek assessment en een krachtige spiegel van je huidige prestaties en situatie. Door dit inzicht en besef verandert de manier waarop je naar je wereld kijkt.

Het is mijn missie om je bewustzijn en het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te optimaliseren.
Adger de Boer
Upcoming Events

No Events Found

× Hoe kan ik je helpen?