fbpx

Business Coaching

Verhoog je invloed
& EFFECTIVITEIT

werk met mij

Let's get started

Business Coaching helpt je om een succesvolle transformatie te maken en om je organisatie of teams verder te ontwikkelen.

Over mij

Adger de Boer, Jouw Business Navigator

Soms kom je iemand tegen die jou aan het denken zet. Die je helpt om zaken in perspectief te plaatsen. Je een krachtige spiegel geeft. Die je helpt om je doelen te bereiken. Iemand die naast je staat in tijden van stress, onzekerheid of verandering.

Business Coach

Ik ben je partner tijdens je zoektocht of persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik help je met het in kaart brengen van je visie en doel en zorgt ervoor dat je aankomt waar je heen wilt. Hierbij stel ik verdiepende vragen, zodat je mogelijke obstakels identificeert en overwint en ik hou je op koers. Tijdens je reis zorg ik met vertrouwen en liefdevolle energie voor een stevige en veilig haven op weg naar een geweldige verandering.

Ik maak werk van jouw verandering.

Let’s uncover your life to be © 

Het is mijn missie om je bewustzijn en het bewustzijn van de wereld te verhogen, om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te optimaliseren.
Adger de Boer
Aanstaande webinars

No Events Found

features

Altijd Inclusief

introductie
Sessie

In deze sessie staat centraal wat je wil bereiken. Wanneer is onze samenwerking succesvol en wat is verandert.

altijd
bereikbaar

Tijdens het coaching traject kun je altijd vragen stellen via email en whatsapp.

maatwerk
PROGRAM

Een coaching traject is altijd maatwerk. Het is mijn commitment om elke coaching sessie van waarde te laten zijn.

Opdrachten & eigen verantwoording

Opdrachten dienen om je verder te helpen. Om je te laten experimenteren met andere werkwijze of om dingen te ervaren. Altijd gericht op groei en leren.

Gedetailleerde
samenvatting

Elke sessie sluiten we af met een overzicht van de inzichten of samenvatting. Ik begeleid en ondersteun je naar de volgende stap. Ik verwacht dat je zelf aantekeningen maakt om te onthouden en te leren.

Quick Check
indien nodig

Bij nood of spoed maak ik altijd tijd en ruimte om je te helpen.​

Ontdek je mogelijkheden

Business Coaching Trajecten

Professional Growth

6 Sessions

Je hebt net een nieuwe rol als product owner, scrummaster, agile coach of business owner. Of je bent ervaren en het loopt even niet zoals jij wilt.  In enkele sessie heb je duidelijkheid en besef van je mogelijkheden.  

Business Development

12 Sessions

Als ondernemer zoek je iemand om te helpen bij verandering en transformatie. Heb je het lef  om je kwetsbaar op te stellen en zoek je nieuwe evenwicht. Of zoek je reflectie in een krachtige spiegel. 

Organization Scaling

in overleg

Veranderingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Hoe blijft jouw organisatie relevant in deze ontwrichtende tijden? Wil jij een klantgericht, innovatief en samenwerkend bedrijf? Een bedrijf waar verantwoordelijk nemen en feedback vanzelfsprekend zijn?

get in touch
× Hoe kan ik je helpen?